Прес-релізи

Новий податок на куріння захистить дітей від нікотинової залежності

22 січня відбулась прес-конференція в ІА «УНІАН», де народні депутати та експерти з контролю над тютюном повідомили, що акциз на тютюнові вироби для електричного нагрівання з 2021 року підвищать втричі, а також введуть податок на електронні сигарети. Експерти наголосили, що оподаткування є ефективним інструментом підвищення ціни та зменшення доступності цих пристроїв для дітей.

2020-01-22

Розпочинається 15-й фестиваль “Вечори французького кіно”

Фестиваль «Вечори французького кіно» відбудеться у Києві з 22 по 29 січня. Традиційна добірка найкращих стрічок року з Франції представляє п'ять картин за участю таких зірок, як Венсан Кассель, Кьяра Мастроянні, Адель Енель та Венсан Лакост. Протягом лютого покази фестивалю також пройдуть у 9 найбільших містах України.

2020-01-22

Незалежний формат театрального фестивалю AndriyivskyFest починає 2020 рік із «Віденської кави»

21 січня о 19:30 в рамках театрального фестивалю AndriyivskyFest формату «Незалежні» виставу «Віденська кава» представляє ТОВ «Маріїнський театр» (драматург - Дмитро Корчинський, режисер – Ігор Марусяк). Вистава відбудеться у приміщенні кінотеатру «Ліра» за адресою: вул. Велика Житомирська, 40.

15-й фестиваль “Вечори французького кіно” оголосив програму

Фестиваль «Вечори французького кіно» відбудеться у Києві з 22 по 29 січня. Традиційна добірка найкращих стрічок року з Франції представляє п'ять картин за участю таких зірок, як Венсан Кассель, Кьяра Мастроянні, Адель Енель та Венсан Лакост. Протягом лютого покази фестивалю також пройдуть у найбільших містах України.

2020-01-22

Як навчити пенсіонера платити за комуналку не виходячи з дому

Літній людині буває важко вибратися з дому до банку чи пошти, щоб сплатити за комунальні послуги. А задуха у відділеннях, черги, негативний настрій клієнтів та працівників, нестача місць для сидіння можуть спричинити погіршення самопочуття або психологічний стрес. Навчіть родича-пенсіонера сплачувати комуналку онлайн – це вбереже його і вас від багатьох проблем.

2020-01-22

Три дні поспіль грали «Grillenparz та Хор цвіркунів»

12 грудня відбулась прем’єра вистави «Grillenparz та Хор цвіркунів» у Київському академічному театрі «Колесо». Постановка Ірини Кліщевської здійснена в рамках проведення Двостороннього року культури між Україною та Австрією. Молодий австрійський драматург Томас Арцт відвідав прем’єрний показ.