Прес-релізи

Готель «Іванчо Бірток» у Закарпатті: чому за кордон їхати навіть не варто?

Хто з нас не мріє зустріти новорічні свята на гірськолижному курорті. Найкраще місце для такого відпочинку звичайно Карпати. Крім того, відпочивати в Карпатах можна не тільки взимку, але і в літній період.

Прибуток і ризики ОВДП: повний розбір від експертів Фрідом Фінанс Україна

Сильна сторона державних облігацій - оптимальне співвідношення між доходом і ризиками

Кредитна компанія Мілоан отримала нагороду Вибір споживача 2018

Всеукраїнський галузево-аналітичний центр у рамках програми економічного розвитку регіонів та залучення інвестицій щорічно проводить нагородження кращих підприємств і установ України.

2019-12-06

ТО «Вітряк» представить виставу «Безталанна. Нездійсненне» на AndriyivskyFest (формат «Незалежні»)

Журі театрального фестивалю AndriyivskyFest формату «Незалежні» 5 грудня оцінять виставу «Безталанна. Нездійсненне» (режисер-постановник – Василь Вітер), що представить Творче об’єднання «Вітряк» у Національному Центрі Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (вул. Володимирська, 23-В, початок о 19:00).

Чорна п'ятниця на сайті УНІКА

Страхова компанія «УНІКА» підготувала спеціальну пропозицію для бажаючих придбати туристичне страхування або страхування квартири або відповідальності перед сусідами

ТРЦ "Ocean Plaza" − престижний торговий центр в Києві

ТРЦ "Ocean Plaza" − один з найкращих торгово-розважальних центрів в Києві. Він зручно розташований в центральній частині столиці.

2019-12-06

Добре вчимося і зберігаємо поставу: як вибрати зручний письмовий стіл для учня?

Правильно обладнане робоче місце дитини — запорука здоров'я її спини. Гарна постава дозволяє знизити навантаження на хребет і домогтися найбільш стійкого положення тіла.